Концентрат за изработка на широка лепеза на италијански лебови и пецива со супериорен квалитет, извонреден вкус и продолжена свежина. Се комбинира со сите видови на брашно и обезбедува оптимален резултат и при употреба на брашна со слаб квалитет. На секој додаден килограм смеса во рецептот, потребно е да се додаде дополнително литар вода.

 

Дозирање 10 %

Пакување: вреќа од 25 кг