Единствена смеса за изработка на деликатесен специјален леб и пециво, базиран на пченкарно брашно со додаток на зачини, со атрактивен сончев изглед. Одличен волумен, златно жолта средина прошарана со посебно преработен сончоглед и екструдирана пченка. Средина е збогатена со цели експандирани зрна пченка во форма на флипс.

 

Дозирање 30-50%

Пакување: вреќа од 15 кг