Комплетна смеса за изработка на традиционален Грчки милиброд, со неодолив вкус и препознатлива арома. Зависно од преференциите, со оваа смеса можат да се изработат и најразлични други слатки, но и солени производи кои ќе се одликуваат со карактеристичниот мирис и вкус на грчкото пециво.

 

Пакување 15 кг