Смеса за изработка на крема за Cheese cake, кој се одликува со пенаста полна структура, деликатна млечна нота и божанствен вкус како кај карактеристичното маскарпоне сирење. Се подготвува многу лесно и за кратко време е подготвена за работа.

 

Пакување 10 кг