Првокласна смеса за слаткарски супер-стабилен крем со извонреден префинет вкус. Кремот е стабилен при замрзнување/одмрзнување како и во текот на печењето. За употреба е потребно само смесата да се измати со вода.

 

Паковање вреќа од 12,5 кг