Иновативна смеса за изработка на широка лепеза мекани деликатесни производи од типот на проја, и разновидно ситно пециво, која дава можност на неограничени комбинации по вкус. Можат да се подготват во форми за колачи, во плех, во поединечна амбалажа ( мафини ), или како ситно пециво. Испечениот Салин се одликува со нежна и пенаста структура, гурмански вкус и долготрајна свежина

 

Дозирање: по желба на купувачот

Пакување вреќа од 15 кг