Смеса за изработка на пециво обогатено со омега 3 масни киселини, билни влакна и 6 различни житарици. 100 гр Омегафит пециво обезбедува 30% од дневните телесни потреби за омега 3 масните киселини.

Дозирање: по желба на купувачот

Пакување : вреќа од 25 кг