Единствена смеса за изработка на деликатесен специјален леб , базиран на пченкарно брашно со додаток на зачини, со атрактивен сончев изглед. Одличен волумен, златно жолта средина прошарана со посебно преработен сончоглед и екструдирана пченка

 

Дозирање 15-25%

Пакување вреќа од 15 кг