Смеса за изработка на темен, интегрален и со висока хранливост леб и пециво, со полн вкус, извонреден волумен кој е обогатен со комбинација на семиња. Во својот состав содржи и интегрално брашно од пченица и рж, овесни и сојни снегулки, ленено, сончогледово и пченкарно семе.

 

Дозирање 20-50 %

Пакување вреќа од 25 кг