Пченкарен микс за изработка на пченкарен леб и пецива. Карактеристично е тоа што готовиот производ се карактеризира со убава структура, убава златно-жолта боја и карактеристичен мирис на пченкарно брашно. Смесата дава одлични резултати при производство на рустични лебови во најразлични форми.

 

Дозирање : 15-25 %

Пакување : 1 кг, 5 кг и 25 кг