Пченкарен микс за изработка на пченкарен леб и пецива кој во својот состав содржи и екструдирана пченка за одлична структура. Карактеристично е тоа што готовиот производ се карактеризира со убава , изразена структура на крцкава пченка, убава златно-жолта боја и карактеристичен мирис на пченкарно брашно. Смесата дава одлични резултати при производство на рустични лебови во најразлични форми.

 

Дозирање : 15-25 %

Пакување : 1 кг, 5 кг и 25 кг