Смеса за изработка на карактеристичен грахам леб. Во составот содржи мешавина од повеќе различни брашна, како и разни маснотии, кисело тесто за посилен вкус, малтекс, подобрувач, сол, аскорбинска киселина. Комплетна смеса за врвен готов производ. Производот има карактеристина боја и интензивен мирис.

 

Дозирање: 40% во однос на брашното

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг