Автентична смеса за изработка на луксузен овошен колач, за префинети производи со деликатна арома и фантастичен вкус. Смесата содржи посебно преработени парчиња овошје кои по печењето ја задржуваат влажната структура и ја дополнуваат мекано мирисната сензација на овој колач

 

Пакување вреќа од 15 кг