Инспиративна смеса за изработка на мекан домашен колач, мафини, куглоф, Сахер торта, со прекрасна арома, интензивен чоколаден вкус и примамлив изглед. Извонредно едноставен и брз процес на изработка (се додава само масло и вода), со свежина која трае со денови.

 

Пакување вреќа од 25 кг