Автентична смеса за изработка на медено-чоколаден колач со деликатна арома и фантастичен вкус. Смесата содржи цели капки од мед и чоколадо кои остануваат стабилни по печењето и создаваат права сензација на вкус .

 

Пакување 15 кг