Високо квалитетна мешавина на семиња за украсување на пекарските производи (посип). Содржи пченични и овесни снегулки, сончогледово, ленено и семе од сусам. Содржината и гранулацијата на производите кои се внатре во смесата може да се менуваат по желба на купувачот.

Дозирање: по желба на купувачот

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг