Смеса за изработка на темни, интегрални пецива и леб со полн вкус и извонреден волумен кој е обогатен со комбинација на семиња. Во составот на оваа смеса има комбинација на различни брашна кои ја даваат убавата темна боја, а исто така искомбинирани се и неколку различни семиња од житарки кои ја даватаа специфичната структура. Имено при пресекување на говотиот производ јасно се гледаат различни смечиња кои исто така се чувствуваат и при јадење. Дава одлични резултати за рустикални лебови со распукана кора. Во комбинација со Огрикс Сидмикс дава врвен краен резултат.

Дозирање 20-50 %

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг