Смеса за изработка на леб, пециво и лиснато пециво збогатена со чиа семе, семки од тиква, сончоглед и лен. Има карактеристична, полна структура во која доминираат семките кои остануваат цели и по печењето исе чувствуваат при јадење.

Дозирање 25 – 40 %

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг