Смеса за изработка на леб, пециво и лиснато пециво богата со семе од лен и кршени зрна од соја. Во себе содржи специјален подобрувач за зголемена свежина на крајниот производ. Има исклучително богата арома, структура и интересен изглед со семиња кои јасно се забележуваат.

Дозирање 20-30 %

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг