Смеса за изработка на леб, пециво и лиснато пециво базирана на неколку типови соини брашна. Збогатена со семе од лен, кршени зрна од соја, соини лушпи и овесни снегулки. Во себе содржи специјален подобрувач за зголемена свежина на крајниот производ. Има исклучително богата арома, структура и интересен изглед со семиња кои јасно се забележуваат.

Дозирање 20-40 %

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг