Смеса за изработка на леб и пециво збогатена со цели зрна од сончоглед. Се карактеризира со силна арома на печени сончогледови семки кои се чувствуваат при јадење и се забележуваат во структурата на готовиот производ.

Дозирање 25 – 35 %

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг