Подобрувач наменет за изработка на кроасани и секакви други производи од тесто кое се ламинира. Благодарение на иновативниот состав обезбедува лесна работа со релаксирано тесто, многу стабилно и издржливо на механичка обработка. Испечениот производ има убав, правилен изглед, крцкава кора, разлистани слоеви во внатрешноста. Производот не содржи конзерванси, ароми и бои. По потреба може да се додадат елементи за збогатен вкус и мирис.

Дозација: 1%

Пакување: 5 кг, 10 кг, 25 кг