Смеса за изработка на леб, пециво и лиснато пециво од компир. Богата со компирово брашно и компирови снегулки се карактеризира со исклучителна мекост, златно жолта боја и убав полн вкус на пржени компирчиња.

Дозирање 30%

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг