Пекарскиот квасец Актива, претставува врвен свеж пекарски квасец во кого е втемелена вековна традиција за производство. Се карактеризира со врвна стабилност во текот на 42 дена рок на траење, идеална, стабилна моќ за кревање на тестото која не опаѓа со текот на времето, изразен мирис кој се пренесува во пекарскиот производ што го прави посебен. Спакуван во природен целофан кој дише. Произведен без примеси од алкохол.

Се чува на температура од 0-7 степени

Пакување: кутија од 10 кг со 20 x 0,5 кг блокови квасец

Рок на траење: 42 дена од денот на производство