Смеса за изработка на леб, пециво  базирана на интегрално јачменово брашно. Во својот состав содржи различни компоненти кои и даваат вкус. Има карактеристичен сладок вкус на јачмен..

Дозирање 30 – 40 %

Пакување: 1 кг, 5 кг и 25 кг